Szeretettel köszöntöm a honlapomon!

Mindenkit arra a helyre és ahhoz a személyhez viszi az útja, akire az adott élethelyzetében éppen szüksége van. A hozzám fordulóknak asztrológusként asztrológiai tanácsadással és masszőrként, kristályterapeutaként fizikai közérzetének javításával tudok segíteni, amiben több évtizedes gyakorlattal rendelkezem.

„Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan.” (Gárdonyi Géza)

Magamról

Álljon itt néhány szó magamról. Már általános iskolás koromban elkezdtem tanulmányozni Tesla életét és munkásságát, amely döntő befolyással volt a teljes világképemre. Részben ennek hatására, részben családi indíttatásból középiskolai tanulmányaimat Kulán végeztem el villamossági és elektroenergetikai automatika szakirányú szakközépiskolában. Ezt követően felvételt nyertem az Újvidéki Egyetem Műszaki Tudományok Karának villamosmérnöki szakára. A tanulmányaimat félbeszakították a délszláv háborúk, és mire véget értek, az én életem is más irányt vett.

Mindemellett a gyógyítás végigkísérte az életemet. Gyerekkoromtól kezdve érzékelem a test energia áramlásait, így amikor valakinek valamije fájt (fejfájás, izomhúzódás, derékfájás stb.), mindig tudtam, hogy a test mely pontját kell megnyomnom ahhoz, hogy a tünet enyhüljön vagy megszűnjön. Ezen képességem miatt kezdtem el már középiskolás koromban tanulmányozni a kínai tradicionális gyógyászatot, az akupunktúrát, a kabbalát és az asztrológiát. Fiatal korom óta foglalkoztam harcművészetekkel, különösen aikidóval, így ezen keresztül ténylegesen is megtapasztaltam az ízületek mozgástartományait.

Az egyetemi tanulmányaim félbeszakadása miatt egyéni vállalkozóként egy csapágyüzletet vezettem Szabadkán, miközben egyre többen jöttek hozzám egészségügyi problémáikkal. Az egyik „páciensem” rábeszélése alapján kezdtem el masszázzsal hivatásszerűen foglalkozni. Ehhez megtanultam a svédmasszázst, Budapesten gyógymasszőri képzést szereztem és évekig dolgoztam Szabadkán egy fizikoterápiás gyógyközpontban, az Ncentarban. Ezzel párhuzamosan meghívást kaptam Belgárdba a Kozmetikai Akadémiára, ahol gyógymasszázst, arcmasszázst, arcreflexológiát, kínai tradicionális gyógyászatot és Aloe Verából történő arc és dekoltázspakolások készítésének gyakorlati elkészítését tanítottam.

A fentieken túl tanulmányokat folytattam a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetem Parapszichológia Karán, ahol extrapszichológiát, koreai pontkezelést, kínai tradicionális gyógyászatot, numerológiát, kabbalát és karma asztrológiát tanultam. Ezen túl yumeiho masszőri képesítést, a Kristályakadémián pedig kristályterapeuta és pszichoenergetika mesterfokozatot szereztem.

Masszőri praxisomban mindig megnézem a páciens kínai elemtanát, horoszkópját és numeroszkópját, és ezeket is figyelembe veszem a személyes kezelés összeállításában. Miután ebben évtizedek alatt nagy gyakorlati tapasztalatot szereztem, elvégeztem a Baktay Ervin Asztrológiai Intézet asztrológus képzését is. Erre tekintettel a hozzám fordulókat asztrológiai tanácsadással is tudom segíteni az élete valamennyi területén.